Une bière pour les Géants !

De ‘Brasserie des Légendes’ is geïnstalleerd in het kasteel van Irchonwelz (13-de eeuw). In 2000 brouwde men er de eerste Gouyasse. Die genoot meteen groot succes. Zijn blonde kleur, zijn romige schuimkraag, zijn 6% vol alc. en zijn typische aroma’s maakten van de Gouyasse het bier van de Ducasse.

Vandaag produceert de brouwerij meerdere 100% natuurlijke bieren, met respect voor de korte keten en op ecologisch verntwoordelijke wijze.

U kan de heerlijke drank van de brouwerij proeven in de vele cafeetjes in de wijde omtrek van Ath.

Gouyasse
BLOND - FRIS, MET MOUT EN HOP VOOR EEN NATUURLIJKE SMAAK - 6% ALC.

Het bier Gouyasse wordt gekenmerkt door zijn lichte bitterheid en zijn fruitige maar niet te fruitige smaak. Het is een gezellig biertje, dat vlot wegdrinkt.  Gouyasse wordt voornamelijk in de regio Ath verkocht. De Goliath Blonde, zijn tweelingzus, wordt verkocht in de rest van België en in het buitenland.

Mout en fruitsmaak met een lichte toets van citrus.

GOLIATH Blonde
BLOND - MET MOUT EN HOP EN EEN LICHTE TOETS VAN CITRUS • 6% ALC.

Dit traditionele bier met een frisse en licht bittere smaak, wordt gebrouwen (met fermentatie) met de fijnste mout en hop. In tegenstelling tot het lokale tweelingbiertje Gouyasse, wordt de Goliath Blonde verkocht in heel België en in het buitenland.

GOLIATH Triple
BLONDE TRIPLE - EVENWICHGTIGE HOPSMAAK EN LANGERE BITTERE AFDRONK • 9% ALC.

Goliath Triple is een mooi gouden biertje met een fruitig, kruidig aroma en een diepe bitterheid. Hij wordt op traditionele wijze gebrouwen met de beste mouten en hop. Het is een bron van vitaliteit en kracht die de echte bierkenner zal bekoren.

GOLIATH Winter
AMBER - AMBER KLEUR, BITTER EN ZACHT TEGELIJK • 7% ALC.

Schitterend amberkleurig winterbier, gekroond met een grote, witte schuimkraag. Een kruidige smaak van peper en mout. Zoals alle bieren van het Goliath gamma heeft het een subtiele bitterheid.

Spring naar de inhoud